Skip to navigation (Press Enter) Skip to main content (Press Enter)

Internationellt resande Installatör (Sweden)

JENSEN Sweden AB är en del av det växande affärsområdet Garment Technology och är specialiserat på plaggtransport- och plaggsorteringssystem. Vi rekryterar nu med placering i Borås:

Internationellt resande Installatör


Arbetsuppgifter

  • Dina arbetsuppgifter är bl.a. att utföra montering och installation av vårt METRICON®- & SpeedDress®- system hos våra kunder framförallt i Europa. Arbetet består till stor del av mekanisk och elektrisk installation & funktionstestning.
  • Du utför också service- och underhållsarbete på levererade system. 
  • Du kommer resa nationellt/internationellt ca. 175 dagar/år.
  • Tjänsten är placerad inom vår avdelning After Sales på vår tekniska avdelning.

Vi arbetar i projektform med korta beslutsvägar och stora möjligheter att spela en viktig roll på företaget. 

Bakgrund

  • Du har relevant utbildning samt en dokumenterad erfarenhet av mekaniskt och/eller elektriskt installationsarbete. Som person är du en kvalitetsmedveten och systematisk lagspelare som sätter en ära i ett väl utfört arbete. 
  • Vi är ett litet sammansvetsat team så stor vikt läggs på samarbetsförmåga, flexibilitet, personliga egenskaper och initiativkraft. 
  • Eftersom de flesta av projekten görs utomlands så behöver du ha kunskaper i skriven och talad engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Kvalifikationer
Engelska flytande i tal och skrift. Övriga språk är meriterande. Datorvana (MS project, MS office). Vi ser helst att sökande har erfarenhet från installationsarbete på fältet. Ödmjukt och prestigelöst uppträdande samt ordningssinne ser vi som självklarheter.

Kontaktperson
För mer information kontakta Niclas Härnqvist niclas.harnqvist@jensen-group.com, 0705-290041.
Sista dag för ansökan 28 Februari.