Skip to navigation (Press Enter) Skip to main content (Press Enter)

JENSEN-GROUP is de grootste wereldspeler op het gebied van oplossingen en totaalinrichtingen voor industriële wasserijen. Het bedrijf is beursgenoteerd en werkt samen met vooraanstaande spelers uit de sector van linnenverhuur binnen de gezondheidszorg, de horeca of de industrie. De organisatie biedt naast de technische installatie van de machines ook de nodige ondersteuning en advies m.b.t. technische problemen en pannes. JENSEN Benelux combineert de holding-activiteiten voor de regio met een verkoopsverantwoordelijkheid voor de Benelux-regio en heeft zijn kantoren in Sint-Denijs-Westrem en Nieuwegein. In het kader van enkele interne verschuivingen gaat JENSEN op zoek naar een (m/v)

Project Coordinator

(Benelux - in Dutch)

Je functie

Je ondersteunt de Sales Managers vanaf de eerste planning tot en met de uitvoering van de projecten. Daarbij hoort het opmeten ter plaatse in de wasserijen, het maken van Autocad layouts, alsook de technische verduidelijkingen en voorbereidingen van nieuwe installaties binnen het beschikbare budget. Om je doel te bereiken communiceer je hiertoe zelfstandig met je collega’s binnen de JENSEN-GROUP en met externe leveranciers. Je rapporteert aan de Project en Service Manager. Je bent bereid binnen de Benelux te reizen (ca. 30%).

Je Profiel

Je beschikt bij voorkeur over een technisch bachelordiploma en combineert dit met minimum 5 jaar ervaring bij de begeleiding van projecten. Je kan vlot werken met AutoCAD, Microsoft Office en je drukt je vlot uit in het Engels, zowel schriftelijk als mondeling. Een goede kennis van het Frans is noodzakelijk. Ervaring met gebouwtechniek, sturings- en electrotechniek is een voordeel. Je bent een teamspeler, stressbestendig en weet onder druk de juiste oplossingen te vinden.

Aanbod

Je komt terecht in een groeiend en financieel gezond bedrijf met een vlakke structuur. Je krijgt daarbij de kans om te werken binnen een sterk technologisch innovatieve onderneming. Een hands-on functie met voldoende verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om je bij te scholen (zowel intern als extern).

Een aantrekkelijk salarispakket (incl. Bedrijfswagen en andere voordelen) in lijn met jouw ervaring.

Geïnteresseerd?

Graag solliciteren via Geert Braeckman Geert.Braeckman@jensen-group.com.